Win een groepssuitje t.w.v. € 500,-

Wil jij een groepsuitje ter waarde van 500 euro winnen?

Natuurlijk wil jij samen met jouw collega’s, vrienden of familie een balletje slaan! Want het is immers het leukste uitje van Nederland, op een 18-holes golfbaan. Overtuig ons waarom jij dit groepsuitje moet winnen ter waarde van 500 euro.

Vul hieronder je persoonlijke gegevens in en maak kans op deze fantastische prijs. De trekking vindt plaats op 10 juni 2018 en de winnaar krijgt persoonlijke bericht van ons.

Op zoek naar het perfecte groepsuitje?

Kom eens een balletje slaan voor de ontspanning bij een pitch&putt-baan.
Pitch&Putt Golf is hèt golfspel voor iedereen. Lekker in de buitenlucht een balletje slaan in- of exclusief materiaal, instructie, een hapje en/of een drankje. Diverse arrangementen zijn mogelijk.

Gezellig en sportief uitje
Erop uit met vrienden, familie, collega’s? Kom een potje golf spelen. Succes gegarandeerd. In kleine groepjes gaan jullie de competitie aan.
De combinatie van de buitenlucht, uitdaging en competitie zorgen voor een aantal gezellige en sportieve uurtjes.

De pitch&putt-baan is de perfecte locatie om inspiratie en nieuwe ideeën op te doen of om het teamgevoel te versterken. Er heerst een ongedwongen sfeer op de golfbaan en er is ruimte om elkaar beter te leren kennen en ideeën met elkaar uit te wisselen.

Een 9-holes ronde duurt circa 1,5 uur en een 18-holes ronde maximaal 2,5 uur. Ook zonder golfervaring, mag je golfen op een pitch&putt-baan. De golfbaan bestaat uit een kleine 18-holes en er is voor elk niveau een uitdaging. Van de afslag tot de vlag varieert de lengte van de holes tussen 30 en 90 meter. Het spel is geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar vanwege deze ‘kleine’ afstanden.

Pitch&Putt Golf staat voor;
● golf voor iedereen
● 9-holes of 18-holes ronde
● sportieve activiteit
● vrienden-, familie- of bedrijfsuitje
● geschikte training voor gevorderden
● all-in prijs (golfspel, materialen, instructie)

Gevorderden
Voor de gevorderde golfer is Pitch&Putt Golf een perfecte trainingslocatie voor het verbeteren van de techniek. Door de vele kleine afstanden, ben je continu bezig met het korte spel.

Combineren met een zakelijke activiteit
Pitch&Putt golf kan gecombineerd worden met een zakelijke activiteit. Het is mogelijk om voor of na een golfronde op de locatie bijvoorbeeld een training te geven of een vergadering te houden. Diverse arrangementen zijn mogelijk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gewenste baanlocatie.