Voetgolf. Hilarisch, uniek en geschikt voor iedereen!

Voetgolf

Hilarisch, uniek en geschikt voor iedereen!

Iedereen heeft vast wel eens een bal in de lucht gehouden of anders mogelijk met een balletje op een golfbaan geslagen. Pitch&Putt Twente biedt haar bezoekers een unieke en sportieve uitdaging.
Voetgolf, een uitdagende en veelal hilarische combinatie van de bestaande sporten voetbal en golf.
Een spelletje Voetgolf is niet ingewikkeld en na een korte instructie, heeft iedereen het zo onder de knie.

Het spel
Voetgolf (ook wel footgolf) is niet moeilijk maar voor een geoefende voetballer lastiger dan je denkt.
Je schiet de voetbal vanaf de aftrap in de richting van de vlag. Het is de bedoeling om de voetbal in zo min mogelijk schoten in de hole te krijgen. Natuurlijk heb je onderweg te maken met dezelfde obstakels als in de golfsport; waterpartijen, bunkers en op een aantal banen zelfs lastige glooiingen.
Laat je voetbalschoenen met noppen maar thuis. Het dragen van deze schoenen zijn op de baan niet toegestaan.

9-holes voetgolfbaan
Een deel van de Pitch&Putt Golfbaan kan in een handomdraai veranderd worden in een 9-holes Voetgolfbaan.

Speciaal voor groepen
Voetgolf is speciaal bedoeld voor groepen vanaf ongeveer 10 personen die op zoek zijn naar een leuk teamuitje, een activiteit voor een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest. Altijd al je voetbalmaatje, je collega of je vader eens willen verslaan? Kom dan snel eens langs op onze baan.
In teams van ongeveer 4 personen ben je circa anderhalf uur in de buitenlucht een balletje aan het trappen. Daarnaast kan je het ook nog eens combineren met Pitch&Putt Golf of Escaperoom.

Uitdaging dus genoeg! En na afloop….. lekker genieten van bijvoorbeeld een uitgebreide lunch, barbecue of een gezellige borrel. Het arrangement kan in overleg met de baan naar je eigen wensen worden ingevuld.