Het golfspel voor iedereen!

Over Pitch&Putt Golf

Spannend en ontspannend voor iedereen.

Pitch&Putt is een sport die overal ter wereld wordt gespeeld. Het is ontspannend en op elk niveau spannend en uitdagend.
Na een korte instructie kan iedereen het spelen.Het is een geweldig uitje, met collega’s en vrienden, met z’n tweetjes of met een groep.

Je bent van harte welkom!

 

De baan
Pitch&Putt Twente ligt vlakbij het stedeke Diepenheim (gemeente Hof van Twente) en is al ruim 10 jaar een geweldige plek voor menigeen om te ontspannen tijdens een uitdagend spel.
Het is een prachtige locatie. De baan is geïntegreerd in het bestaande hoevenlandschap met houtwallen en poelen. Het sfeervolle clubhuis bevindt zich in de “schöppe” (Twentse boerenschuur) behorend tot de voormalige boerderij.
Vanaf het ruime terras heb je een prachtig uitzicht over de baan en de landelijke omgeving.
Onder het genot van een hapje en een drankje is het heerlijk nagenieten van een gespeelde ronde.

Arrangementen
De ‘schöppe’ leent zich uitstekend voor groepsfeesten. Daarnaast is er een aparte ruimte voor vergaderarrangementen. Voor groepen vanaf ongeveer tien personen kunnen arrangementen samengesteld worden met een buffet, barbecue of bittergarnituur.

Alles is aanwezig
Zorg voor makkelijke schoenen zonder hakken. Ballen, clubs en scorekaarten, alles is aanwezig. Ook een korte instructie van de regels en de belangrijkste technieken is bij de prijs inbegrepen. Duidelijk? Dan spelen maar!
Onze baan telt achttien holes. Als je dat teveel vindt, kun je ook een halve baan spelen. Een volle ronde vraagt gemiddeld twee uur.

Combi-arrangementen
Voor groepen die een hele dag in onze omgeving vermaakt willen worden zijn er arrangementen met andere activiteiten zoals escaperoom spelen, eendrijden, GPS-spelen en GPS-fietstochten, solex rijden, cornhole-spel, spellencircuit, bezoek kastelen en musea.
De prachtige omgeving van Diepenheim leent zich uitstekend voor een volledige daginvulling.

Zakelijk en recreatief
Organiseer je een activiteit voor medewerkers of de familie? Pitch&Putt Golf is daar zeer geschikt voor. In groepjes van drie of vier personen speel je tegen elkaar. Zo speel je een wedstrijdvorm die voor iedereen uitdagend is, voor zowel de beginnende als actieve speler.