fbpx

Het golfspel voor iedereen!

Pitch&Putt Groningen

Pitch&Putt Groningen ligt in recreatiegebied Kardinge bij de stad Groningen, je ervaart hier de rust van de natuur, terwijl het stadscentrum op een steenworp afstand ligt……. een unieke combinatie!

ACTVITEITEN OP ONZE LOCATIE

• Golfen (9- of 18 holes)
• Footgolf (12 holes)
• Foot-Darts
Solex rijden (29 km)

IEDEREEN KAN GOLF SPELEN

Onze hoofdactviteit is Pitch&Putt Golf. Kom met uw vrienden. familie of gewoon alleen en maak kennis met het golfspel. Voor het spelen van Pitch&Putt is geen GVB of ervaring vereist. Golfmaterialen en instructie zijn bij de prijs inbegrepen. De 18 holes baan is ook uitdagend voor de geoefende golfer om van het korte spel te genieten.

PITCH&PUTT EN ETEN

Als u niet alleen maar wilt Pitch&Putten, footdarten, footgolfen of solexrijden dan bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van de lunch, diner of een barbecue. Misschien wilt u de dag wel afsluiten met een dessert. In ons clubhuis, onze overdekte buitenplaats en ons prachtige terras bieden wij u deze mogelijkheid.
Wij bieden plek aan ongeveer 150 gasten die in een prachtige omgeving de dag kunnen doorbrengen.

GROEPSUITJE

U bent van harte welkom voor uw bedrijfsuitje, familiefeestje, kinderfeestje of een uitje met een andere reden. Pitch&Putt is voor iedereen. Er kunnen ongeveer 90 personen tegelijk Pitch&Putten. Pitch&Putt kan ook gecombineerd worden met één van onze andere activiteiten, nl. een solextocht, footdarts of footgolfen. Op deze manier kunt u, in combinatie met een lunch of diner, een complete dag uit beleven.

LIGGING

Pitch&Putt Groningen ligt in het recreatiegebied Kardinge, bij de stad Groningen. Parkeren is hier gratis. De professioneel aangelegde baan is een uitdaging voor zowel golfers als niet-golfers.