fbpx

Golflessen gaan weer starten!

Golflessen gaan weer starten!

Ondanks het Covid-19 virus gaan de lessen weer beginnen vanaf 26 maart 2022.
Door de deelnemers in kleinere groepen te verdelen en gespreid over de dag de lessen te geven, kan Rinus iedereen de tijd en aandacht geven die ze nodig hebben.
We zijn dan ook blij dat we al veel positieve reacties hebben mogen ontvangen. Wilt u ook gebruik maken van de lessen van Rinus Huberts? U kunt zich nu aanmelden voor de lessen vanaf maart.

De swing oefenen, (oude stijl)

Rinus Huberts (De bondscoach van het Nederlands Pitch&Putt bond) zal voor beginners en voor de gevorderde golfers weer uitdagende lessen voorbereiden en u de fijne kneepjes van de golfsport bijbrengen.
De Golfles vindt plaats in kleine groepen, zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht en de anderhalve meter ruimte gegarandeerd kan worden. De golflessen zijn te volgen, voor zowel met als zonder ervaring. Om te starten met golflessen, is een dure uitrusting niet nodig, het gebruik van materialen is bij de prijs inbegrepen. Voor €60 kunt u 6 lessen volgen.

Vitaliteit

Wist u dat Pitch&Putten bijdraagt aan de dagelijkse portie beweging die we nodig hebben. “We moeten minimaal een half uur per dag matig intensief bewegen, of 150 minuten per week. Dat is de norm in Nederland, of eigenlijk wereldwijd. Met een rondje op de Pitch&Putt golfbaan ga je daar meestal overheen. Bewegen is ook belangrijk voor het behoud van de spieren. Het verliezen van spiermassa, heeft invloed op je gezondheid en suikerhuishouding, maar ook op je mobiliteit. Veel bewegen is belangrijk om het bewegingsapparaat in goede conditie te houden. Use it or lose it, weten we inmiddels. Pitch&Putt draagt daar mooi aan bij.

Reserveer alvast voor het volgende lesprogramma

U kunt zich nu aanmelden voor de volgende lesperiode (vanaf zaterdag 17 augustus 2022) door een mail te sturen naar Koudum@pitch-putt.nl, telefonisch te reserveren via 0514-522246 of hieronder uw gegevens achter te laten.

Golfles bij P&P Koudum

Golfles bij Pitch&Putt Koudum (oude stijl)

  • Hidden