fbpx

Sportief plezier voor iedereen!

Wat is Pitch&Putt Golf

Pitch&Putt Golf is een sport die in 1929 in Ierland is ontstaan. Al sinds 1935 zijn in Ierland en Engeland op de vele banen duizenden actieve spelers te vinden. Met name in Ierland worden er wekelijks toernooien en competities gespeeld. De eerste Pitch&Putt Golfbaan in Nederland werd in 1998 geopend. De oprichters in ons land hebben mee aan de wieg gestaan van de oprichting van internationale Bonden waarbij al 19 landen betrokken zijn.

Pitch&Putt Golf is golf voor iedereen. Dit maakt Pitch&Putt Golf uniek, want ook zonder golfervaring, mag je er golfen. Net als bij golf is het de bedoeling dat een golfbal met een golfclub in een hole wordt gespeeld, maar de holes zijn korter en er worden maar twee clubs gebruikt, één om mee te pitchen en één om mee te putten. De golfbaan bestaat uit 18-holes en is voor elk niveau een uitdaging. Van de afslag tot de vlag, varieert de lengte van de holes tussen 30 en 90 meter. Door deze ‘kleine’ afstanden, is het spel geschikt voor iedereen vanaf 8 jaar. In 2019 hebben wij ook onze zeer uitdagende 9-holes voetgolfbaan geopend.

Pitch&Putt Golf staat voor;

  • golf voor iedereen
  • 9-holes of 18-roles ronde
  • sportieve activiteit
  • vrienden-, familie- of bedrijfsuitje
  • geschikte training voor gevorderden
  • all-in prijs (golfspel, materialen, instructie)

Gezellig en sportief uitje

Erop uit met vrienden, familie of met je collega’s? Kom een potje golf spelen. Succes gegarandeerd. In kleine groepjes gaan jullie de competitie aan. De buitenlucht, uitdaging en competitie, zorgen voor een aantal gezellige en sportieve uurtjes. Maak de belevenis compleet met een hapje en/of drankje. Hiervoor hebben wij verschillende arrangementen, bekijk ze hier.

Gevorderden

Voor de gevorderde golfer, is Pitch&Putt Golf een perfecte trainingslocatie voor het verbeteren van de techniek. Door de vele kleine afstanden, ben je continu bezig met het korte spel.

Andere activiteiten.

Naast het Pitch&Putt golf bieden wij ook andere activiteiten aan zoals
Voetgolf
Expeditie Robinson
Highland Games,
Virtual reality escape games
Solex