Sportief plezier voor iedereen!

Pitch-Putt Leeuwarden

Sportief uitje voor bedrijf, familie en vrienden

Pitch-Putt Leeuwarden voor een gezellig en sportief uitje. Pitch&Putt Golf wordt gespeeld op een kleine 18-holes golfbaan. Instructie en het gebruik van alle materialen, golfclubs (slagstokken), ballen, tees en scorekaarten zijn bij de prijs inbegrepen. Een 18-holes rondje Pitch&Putt Golf speel je ongeveer in 2 tot 2,5 uur.

Het spel

Pitch&Putt Golf is het golfspel waar iedereen ook zonder golfervaring volop van kan genieten. Je krijgt een uitgebreide instructie waarin de basistechniek, de omgang met de baan en uitleg van de spelregels aan bod komen. Je speelt het spel Texas Scramble. Hierbij wordt gespeeld in groepjes van maximaal 4 personen. Elke speler speelt met zijn/haar eigen bal. Men slaat allemaal af waarna men de beste bal uitkiest. Vanaf deze plaats speelt iedereen weer met de eigen bal de volgende slag, waarna weer de beste plek wordt gekozen. Je speelt door tot er een bal in de hole is geslagen. Hierna gaat het spel verder op de volgende afslagplaats.

De golfbaan

U speelt het 9 holes Pitch-Putt golf op de prachtig gelegen golfbaan; u geniet tijdens uw golfronde van de landelijke omgeving aan het van Harixma Kanaal. Pitch-Putt Leeuwarden ligt dicht bij de stad waardoor wij gemakkelijk bereikbaar zijn of u nu met de fiets, auto of openbaar vervoer komt. Er is volop gratis parkeergelegenheid.

De ruim 4 hectare grote glooiende baan heeft 18 holes en is voorzien van bunkers, waterpartijen en rough en levert hij spelplezier voor de beginnende en de gevorderde golfspeler.