Onze baan

De 18 holes Pitch & Putt golfbaan van Golfpark de Star, voorheen bekend onder de naam Pitch & Putt Leidschendam, is een van de leukste Pitch & Putt golfbanen van Nederland! De baan beschikt over een compacte, maar fraaie lay out met uitdagende hindernissen en goed onderhouden greens. De baan is geschikt voor ieder niveau, van beginner tot ervaren speler

Op de Pitch & Putt baan van Golfpark de Star heeft u geen GVB nodig! Ideaal voor bedrijfsuitjes of familiegolf. U kunt met uw hele team, familie of groep op toegankelijke en ontspannen wijze kennismaken met golf.

De holes variëren in lengte van 35 tot 115 meter. Echter, indien nodig is de baan ook door de NGF gecertificeerd. Dat maakt het mogelijk om bij ons uw GVB/HCP 54 praktijk examen te lopen. Kom langs en ervaar Pitch & Putt golf zelf!

Tarieven:

Greenfees
9 holes           13,50
18 holes        
€ 17,50
Leden van Vip Golf en ANWB Golf ontvangen 10% korting.
Abonnementen
Jaar                € 445,- 
Doordeweeks € 295,- 
Ochtend   € 235,-
​Klik hier voor meer informatie over onze abonnementen.

Foto

Het belang van het korte spel:

Door de relatief korte afstanden, tussen 40 en 110 meter, is Pitch & Putt geschikt voor iedereen. Voor mensen die nog nooit golf hebben gespeeld, maar zeker ook de gevorderde golfer. Deze kan aan de slag om het in golf zo belangrijke korte spel te oefenen. Het is een feit dat 60 procent van de slagen in golf wordt gedaan binnen 100 meter van de vlag.

Plattegrond:
Vanuit de lucht:

Foto

Klik hier voor de plattegrond.

Foto

De Pitch & Putt baan van Golfpark de Star vanuit de lucht.