Bedrijfsuitje

Op zoek naar een tof bedrijfsuitje in Oirschot en omgeving? Wij nemen al het werk uit je handen want met slechts enkele klikken regel je een compleet verzorgd bedrijfsuitje bij Pitch&Putt Golf Oirschot. Oirschot ligt in het hartje van Brabant. Een geschikte locatie voor bedrijfsuitjes vanuit Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en andere omliggende steden en dorpen.

Invulling
De meeste bedrijfsuitjes bestaan bij ons uit Pitch&Putt golf, een heerlijke barbecue en een leuke spelshow. Met deze invulling wordt er begonnen met 9 of 18 holes golf. Daarna wordt er lekker met zijn allen gebarbecued en in de avond wordt het nog gezelliger met een van onze spelshows. Uiteraard bent u volledig vrij in uw opties. Wij bieden daarom ook diverse andere arrangementen aan. Toch liever een andere activiteit? Wij bieden naast golfen nog vele andere activiteiten aan, zoals e-choppers en bubbelvoetbal.

Meer informatie
Ben je er nog niet helemaal uit of ben je op zoek naar meer informatie? Aarzel niet en neem contact met ons op. Wij denken graag mee met de planning van het bedrijfsuitje.
info@komaen.nl
0499 – 57 36 71

Enthousiast geworden?
Klik op de onderstaande button, verken de opties en organiseer uw bedrijfsuitje met enkele klikken!
Wilt u toch een andere invulling hebben? Bouw dan je eigen arrangement.

Reserveren