E-chopper huren

Huur een E-Chopper en voel je een echte biker. Met deze elektrische motor tour je ongeveer 2.5 uur door de omgeving van Oirschot. Een E-Chopper huren doe je bij Pitch&Putt!

E-Chopper

De E-Chopper is een elektrische motor die veel weg heeft van een echte chopper. Naast de stoere look zijn deze motoren ook nog eens milieuvriendelijk. Onze E-Choppers komen in diverse kleuren, wat er heel leuk uit ziet als je met een groepje aan het toeren bent.

Wij hebben een route van 30 kilometer uitgezet die je langs de mooiste plekjes in Oirschot en omgeving brengt. De tocht zal ongeveer 2.5 uur duren. Een E-Chopper huren bij Pitch&Putt is geschikt voor maximaal zestien personen. Ben je toch met een grotere groep? Geen probleem! Je kunt dan voor een korte route kiezen waarbij twee groepen beiden anderhalf uur op de E-Chopper rijden of de activiteit combineren met een andere activiteit bij Pitch&Putt.

Met de E-Chopper kan een maximale snelheid van 25 kilometer per uur bereikt worden en bestuurders dienen de verkeersregels voor een snorfiets aan te houden. Een minimale leeftijd van 16 jaar en een bromfietscertificaat of rijbewijs B is dan ook verplicht voor deze activiteit. Het is dan ook verplicht om deze bij je te hebben.

Culinair

Pitch&Putt is onderdeel van KOMAEN. Hier kan er voorafgaand of na afloop van de activiteit genoten worden van een drankje en lekker eten op het terras of binnen in het café. Zo kunnen wij diverse culinaire mogelijkheden zoals een barbecue, een 3-gangen diner of een heerlijke lunch verzorgen. Je kunt natuurlijk ook gewoon à la carte bestellen.

Andere activiteiten

Naast de E-Choppers hebben we bij Pitch&Putt en de Stapperij nog vele andere activiteiten. Wat dacht je bijvoorbeeld van bubbel voetbal, knotshockey of drone vliegen? In de boekstraat vind je veel van deze activiteiten al, maar voor een completer overzicht kun je op de website van de Stapperij ook al onze activiteiten in Oirschot bekijken.

Neem contact met ons op via 0499 – 57 36 71 voor vragen of meer informatie.

ReserverenTerug naar activiteiten