Golflessen

Wil jij je golfprestaties verbeteren? Volg golflessen bij Pitch&Putt Golf Oirschot! Onze golfbaan is door zijn korte afstanden uiterst geschikt om de techniek onder de knie te krijgen. Golfles vindt altijd plaats in kleine groepen, zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht. De golflessen zijn te volgen voor golfers mét en zonder ervaring. Om te starten met golflessen is een dure uitrusting niet nodig, het gebruik van materialen is bij de prijs inbegrepen.

Golflessen
De golflessen bij Pitch&Putt Golf Oirschot verzorgd door Patrick Broeders. De prijs van een golfles is op aanvraag.
Dit omdat de prijzen kunnen variëren aan de hand van de groepsgrootte.

GVB/Handicap 54
Bij Pitch&Putt Golf Oirschot is het mogelijk om uw handicap54 (oftewel het voormalige GVB) te behalen. Zodra je in het bezit bent van HCP54, mag je golfen op alle golfbanen, ook internationaal. De GVB-cursussen bij Pitch&Putt Golf bestaan uit praktijklessen, een theorieles met een multiple-choice regelexamen en tenslotte een 9-holes qualifying ronde op golfbaan ‘De Achterste Hoef’.

Het GVB-traject bestaat uit 8 aansluitende weken. De eerste zes lessen zijn bij Pitch&Putt Golf Oirschot, waarbij alle aspecten behandeld zullen worden. De laatste twee weken gaan we naar Golfbaan de Achterste Hoef. Hier wordt het theorie examen afgenomen, maar ook de praktijkronde.

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Neem dan gerust contact op met onze collega:

Giel van Aarle
giel@komaen.nl
0499 – 57 36 71

Golfles boeken