Horeca

Pitch&Putt Golf Oirschot is een onderdeel uit van een prachtig horeca bedrijf in Oirschot/Spoordonk. Naast Pitch&Putt runnen wij een café met dag functie, Dinercafé ’t Kroegske, en twee zalenbedrijven De Stapperij en ’t Zand Brabants Gastvrij.

Dinercafé ’t Kroegske

Dinercafé ’t Kroegske is een gezellige uitspanning in het Monument in het Groen om heerlijk te ontspannen tijdens een lunch, diner of na een heerlijke wandel- of fietsroute door de landelijke omgeving. Wij bieden u diverse culinaire mogelijkheden en ons personeel staat graag voor u klaar om volledig u te ontzorgen.

De Stapperij

De Stapperij al 25 jaar de juiste stap als het om feesten gaat! Want als u een geheel eigen feest wilt organiseren, hebben wij vele mogelijkheden en denken wij graag met u mee. Een feestavond geheel in stijl met veel activiteiten, eten en drinken, opzwepende of sfeervolle muziek en veel entertainment. U zegt het maar! Een avond voor familie, vrienden, clubgezelschap, personeel of collega’s, die u en uw gasten niet snel zullen vergeten! Onze mogelijkheden zijn bijna onbeperkt. Tijdens een persoonlijk gesprek maken wij graag úw dag op maat !!

’t Zand Brabants Gastvrij

’t Zand Brabants Gastvrij is gelegen aan de andere zijde van Oirschot. Dit ligt op 5 kilometer van de Pitch&Putt Golfbaan. Wij bieden een unieke pendeldienst aan door middel van een Huifkar. Als een bezoeker de voorkeur heeft voor ’t Zand en toch Pitch&Putt wil spelen dan is dit geen enkel probleem.