Spelshows

Naast enkele sportieve activiteiten is het bij Pitch&Putt Golf Oirschot ook mogelijk om een spelshow te spelen. Erg leuk om met een grote groep te doen en daarom ideaal voor bijvoorbeeld bedrijfsuitjes en familiedagen. Een spelshow is uitstekend te combineren met een van onze andere activiteiten en een heerlijke barbecue. Spelshows worden in een van onze zalen gepresenteerd door een enthousiaste presentator. Alle spelshows duren ongeveer anderhalf uur.

Ik hou van Holland

De interactieve spelshow die ook zeer bekend is van tv. Met Ik hou van Holland worden er vragen over diverse categorieën gesteld en wordt er in teams gestreden om de winst. Diegene die als eerste op de knop drukt mag de vraag beantwoorden. Uiteraard is er ook een finaleronde met een groot rad.

De jongens tegen de meisjes

De strijd tussen de jongens en de meisjes. Bij deze spelshow strijden twee teams tegen elkaar waarbij het ene team mannelijk en het andere team vrouwelijk is om duidelijk te maken welk geslacht nu eigenlijk het slimste is. Er worden pittige vragen over beiden geslachten gesteld, een letter pak spel gespeeld en nog veel meer!

Minute to win it

Bij Minute to win it draait alles om tijd. Opdrachten moeten binnen één minuut voltooid worden en dat valt niet altijd mee. De opdrachten zijn uitdagend maar ook enorm vermakelijk voor de rest van de groep. Ook deze spelshow wordt in de vorm van teams gespeeld.

Reserveren