Sportief vergaderen

Vergaderen en toch sportief zijn? Dat kan bij Pitch&Putt Golf Oirschot. Na een lange en intensieve vergadering kan een beetje ontspanning geen kwaad. Daarom kunt u na afloop van de vergadering een balletje slaan op onze golfbaan.

Bij Pitch&Putt Golf Oirschot vergadert u in alle rust. Wij beschikken over verschillende vergaderruimtes die voor zowel kleine als grotere gezelschappen geschikt zijn. De ruimte wordt ingericht met de door u gewenste opstelling.

Uiteraard zorgen wij voor alle benodigdheden. Zo krijgt u de beschikking over een flip-over en projectiescherm en een vergaderkit met papier, pennen en potloden. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van een beamer, LCD scherm of groot projectiescherm. Daarnaast beschikken enkele van onze vergaderruimtes over een podium.

Tijdens de vergadering wordt u voorzien van koffie en thee, karaffen met munt- en citroenwater en een mix van gevulde koeken. Daarnaast kunnen wij tijdens de vergadering een heerlijke Oirschotse broodlunch verzorgen. Ook zijn er voldoende andere culinaire mogelijkheden!

Na afloop van het vergaderen is het tijd om sportief te zijn. Ontspan even lekker op onze golfbaan door 9 of 18 holes golf te spelen. De ideale manier om de banden met uw collega’s of zakenrelaties te versterken. Omdat dit een Pitch&Putt baan is en er golf over kortere afstanden wordt gespeeld, is het voor iedereen toegankelijk. Er is dus geen ervaring met golf vereist. Wilt u toch liever iets anders dan golf doen? Wij hebben nog vele andere activiteiten.

Door te reserveren kunt u direct uw wensen aan ons doorgeven. Wij nemen vervolgens spoedig contact met u op om de sportieve vergadering te bevestigen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via 0499 – 57 36 71 of info@komaen.nl

Reserveren