Interesse in het afsluiten van een abonnement bij Pitch&Putt Papendal?

Pitch&Putt Papendal beschikt over een prachtige accommodatie met een mooie 25 holes Pitch&Putt golfbaan.

Daarnaast kunt u in de bar of op het prachtige terras van Hotel Papendal de nodige hapjes en drankjes genuttigd kunnen worden.

Een enthousiast team van diverse medewerkers en vrijwilligers zorgt ervoor dat er het gehele jaar door competities en toernooien worden georganiseerd, waarbij u ook altijd welkom zult zijn.

Als abonnee mag u het gehele jaar gebruik maken van de Pitch&Putt Golfbaan. Dit betekent dat u onbeperkt gebruik mag maken van de faciliteiten.

Wij hebben 2 soorten abonnementen;

  1. Ochtend abonnement. Dit abonnement is geldig van maandag tot en met vrijdag van 10.00 uur tot 13.00 uur. U mag echter wél meespelen met de competitie op maandag avond met dit abonnement. De kosten voor dit abonnement zijn: € 160,00 per kalender jaar of € 13,50 per maand.
  2. Jaar abonnement. Dit abonnement is 7 dagen per week onbeperkt geldig van 10.00 uur tot zonsondergang. De kosten voor dit abonnement zijn: € 385,00 per kalender jaar of € 32,50 per maand.

AANMELDEN?

Interesse in het afsluiten van een abonnement? Neem dan contact met ons op via papendal@pitch-putt.nl of via telefoonnummer: +31 6 823 003 03.
We zien u graag verschijnen!