De leukste arrangementen voor (grote) groepen!

Iets organiseren voor een grote groep collega's of vrienden kan een hele uitdaging zijn, dus Pitch&Putt helpt jullie graag daarbij. Hebben jullie zin in een BBQ-arrangement of een koffie-arrangement? Of willen jullie eerst even lunchen voordat jullie de baan op gaan? Of hebben jullie liever een warm buffet aan het eind van de middag? Zeg het maar, er is altijd een arrangement voor jullie. En als jullie andere wensen hebben denken we graag met jullie mee en maken we een arrangement op maat. Voor 10 personen of 100 personen, geen groep is ons te groot. Kortom er is altijd een passend arrangement voor een grote groep. We heten jullie van harte welkom!

Offerte op maat aanvragen
Pitch&PuttAltijd een baan bij jullie in de buurt
Pitch&PuttGroepsarrangementen en bedrijfsuitjes

Een arrangement op maat voor de hele groep

Pitch&Putt biedt op alle banen in Nederland standaard arrangementen aan. De invulling hiervan zijn verschillend per baan maar zijn uitsluitend van hoge kwaliteit. We kiezen onze leveranciers met zorg uit en werken uitsluitende met de beste producten. Jullie dagje uit met collega's of vrienden moet een feestje zijn en daar gaan wij ver in om dit te laten slagen. Zoeken jullie een arrangement op maat? Iedere Pitch&Putt baan biedt eigen arrangementen aan. Kijk eens rustig rond op de website.

Offerte op maat aanvragen

Populaire arrangementen

Barbecue

  • complete barbecue
  • Pitch&Putt golf, 9-holes of 18-holes
  • materialen en instructies
Meer informatie

Buffet

  • buffet naar keuze
  • Pitch&Putt golfspel, 9-holes of 18-holes
  • materialen en instructies
Meer informatie

Borrel

  • consumptie(s) en hapje(s)
  • Pitch&Putt golfspel, 9-holes of 18-holes
  • materialen en instructies
Meer informatie

Wordt dit jullie groepsuitje?

- Ontvangst met koffie - Uitleg van het spel - Start 9-holes Pitch&Putt met het Pitsi.nl onlinescore game - Prijsuitreiking voorzien van drankje - Uitgebreide en volledig verzorgde barbecue

Offerte op maat aanvragen

Review

Je merkt dat de Pitch&Putt organisaties ingesteld zijn op grote groepen zonder dat het massaal wordt. We waren met 80 mensen te gast en zijn van a tot z in de watten gelegd. Heldere speluitleg en gastvrije mensen bij Pitch&Putt. Het buffet was goed verzorgd, echt top!