Groningen Voor een rondje golf, familiedag, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een kinderfeestje

Groningen Golf, Footgolf, Bumper-Football, Foot-Darts en Solex rijden

Groningen
Groningen

Arrangementen

Kom een ronde Pitch&Putt Golf spelen. Reserveer het Pitch&Putt Golf arrangement of maak het compleet met een uitgebreider arrangement.
Groningen
Groningen

Speel 9 of 18 holes

Pitch&Putt Golf is golf voor iedereen, ook zonder golfervaring. Het is een 18-holes golfbaan met korte afstanden tussen de holes.
Groningen
Groningen

Feestje of uitje?

Op zoek naar een sportieve en gezellige groepsactiviteit? Met Pitch&Putt Golf is het gegarandeerd een geslaagd feestje of uitje.

Bumper-Football

Bumper-Football is de nieuwe sensatie! Heb je het wel gehad met kanovaren, een kookworkshop, paintballen of karten? Kom Bumper-Football spelen in onze eigen Bumper-Football Arena..

Bumper-Football is het meest extreme uitje van dit moment. Geschikt voor dames en heren….! Moet jij een groepsactiviteit of een teamuitje organiseren? Durf te boeken!

Foot-Darts

When Soccer meets Darts!! De nieuwe hype van  2016, je moet het een keer gedaan hebben. Speel een potje darts op een mega groot dartbord van 6m bij 6m en schiet met een voetbal op de bulls-eye of de triple 20. Hoeveel schoten heb jij nodig? Probeer het uit voor maar €75,00 per uur.

Solexavontuur

Solexavontuur Groningen! Da’s toeren en genieten
Solex avontuur is hèt avontuur waarbij u met collega’s, familieleden of vrienden er op uit gaat op een ‘Fiets met een solexmotor’ oftewel, de Solex! Deze niet dagelijkse bezigheid zorgt voor veel pret vooraf, maar zeker ook onderweg. Iedereen met een rijbewijs of bromfiets certificaat kan met een Solex op pad. Stelt u zichzelf eens voor in een leren jas met bijbehorende solexcap, tuffend door het Groninger Land. Wist u dat met een snelheid van ongeveer 25 km/h de stad Groningen en naaste omgeving er heel anders uit? U ziet dingen die u anders gemist zou hebben. Samen op de Solex biedt u ontspanning en rust en dat terwijl u toch actief bezig bent.

Pitch&Putt Groningen: De locatie voor uw (groeps)uitje!

Leer golfen bij Pitch&Putt

Groningen

Veelgestelde vragen

Vraag:
Is Pitch&Putt Golf voor iedereen?

Antwoord:
Pitch&Putt Golf is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar.