Groningen Voor een rondje golf, familiedag, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een kinderfeestje

Groningen Golf, Footgolf, Bumper-Football, Foot-Darts en Solex rijden

Groningen
Groningen

Arrangementen

Kom een ronde Pitch&Putt Golf spelen. Reserveer het Pitch&Putt Golf arrangement of maak het compleet met een uitgebreider arrangement.
Groningen
Groningen

Speel 9 of 18 holes

Pitch&Putt Golf is golf voor iedereen, ook zonder golfervaring. Het is een 18-holes golfbaan met korte afstanden tussen de holes.
Groningen
Groningen

Feestje of uitje?

Op zoek naar een sportieve en gezellige groepsactiviteit? Met Pitch&Putt Golf is het gegarandeerd een geslaagd feestje of uitje.

Bumper-Football

Bumper-Football is de nieuwe sensatie! Heb je het wel gehad met kanovaren, een kookworkshop, paintballen of karten? Kom Bumper-Football spelen in onze eigen Bumper-Football Arena.

Foot-Darts

When Soccer meets Darts!! De nieuwe hype! Je moet het een keer gedaan hebben. Speel een potje darts op een mega groot dartbord van 6m bij 6m en schiet met een voetbal op de bulls-eye of de triple 20.

Solexavontuur

Solex avontuur is hèt avontuur waarbij u met collega’s, familieleden of vrienden er op uit gaat op een ‘Fiets met een solexmotor’ oftewel, de Solex! Deze niet dagelijkse bezigheid zorgt voor veel pret vooraf, maar zeker ook onderweg.

Pitch&Putt Groningen: De locatie voor uw (groeps)uitje!

Leer golfen bij Pitch&Putt

Groningen

Veelgestelde vragen

Vraag:
Is Pitch&Putt Golf voor iedereen?

Antwoord:
Pitch&Putt Golf is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar.