fbpx

Golflessen bij Pitch&Putt Groningen

Wil jij je golfprestaties verbeteren? Onze golfbaan is door de korte afstanden uiterst geschikt om de techniek onder de knie te krijgen. Golfles vindt altijd plaats in kleine groepen of individueel, zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht. De golflessen zijn te volgen, zowel mèt als zonder ervaring. Om te starten met golflessen, is een dure uitrusting niet nodig, het gebruik van materialen is bij de prijs inbegrepen.

HCP54 behalen (voormalig GVB/Golfvaardigheidsbewijs)
Het is bij Pitch&Putt Groningen mogelijk om je op te leiden naar het behalen van handicap54 oftewel het voormalige GVB. Zodra je in het bezit bent van HCP54, mag je golfen op alle golfbanen, ook internationaal. De GVB-cursussen bestaan uit praktijklessen, een theorieles met een multiple-choice regelexamen en tenslotte een 9-holes qualifying ronde op een daarvoor gekwalificeerde golfbaan. Hoeveel lessen hiervoor nodig zijn, is niet van tevoren aan te geven. Dit gaat in overleg met de golfleraar.

De prijzen voor losse lessen per uur zijn:

o 1 persoon 30,-
o 2 personen 35,-
o 3 personen 40,-
o 4 personen 45,-
o 5 of meer 50,-

Introdoductiecursus
We bieden een cursus aan voor 6 weken vrij spelen en 6 lessen van 1 uur voor slechts 100,-. Deze lessen zijn in groepsverband. Je kunt je individueel maar ook per groep aanmelden. Dit kan via het contactformulier, bellen of gezellig even langskomen.

Meer weten over golflessen bij Pitch&Putt Groningen? Informeer geheel vrijblijvend!