Vitaalteam – Het sportiefste bedrijfsuitje!

Pitch&Putt geeft uw medewerkers extra fut
Den Haag wil dat we allemaal langer doorwerken. Veel medewerkers maken zich hier zorgen om: hoe blijven zij fit en inzetbaar voor hun werkgever? Gelukkig reiken veel bedrijven en organisaties hun medewerkers de hand met een gericht beleid voor vitaliteit. Wist u dat Pitch&Putt golf als buitenactiviteit een stevige boost geeft aan vitaliteit?Pitch&Putt is een gezonde bezigheid, goed voor lichaam, geest en teamgevoel én sluit aan op een professioneel vitaliteitsbeleid.

Vitaliteit is helemaal van deze tijd
Gezonder leven is een actueel issue. Stoppen met roken, minder drinken, gezonder eten én meer bewegen zijn hierin de vier pijlers. Die vind je steeds meer terug in het vitaliteitsbeleid van bedrijven. Hiermee reiken zij hun medewerkers veelzijdig ondersteuning aan om gezond te blijven werken, ook tot op latere leeftijd.

Pitch&Putt inspireert tot bewegen
Uw medewerkers verleiden tot meer bewegen, als onmisbare pijler van vitaliteit, lukt het beste als daar een element van spel, spanning, samenwerking en lichte competitie in zit. Positieve factoren waar het spel Pitch&Putt voor de volle 100% aan voldoet! Want deze recreatieve golfvariant speel je buiten, samen én vanuit een sportieve uitdaging die elke leeftijd past.

Goed voor body & teamspirit
Pitch&Putt laat uw medewerkers samen bewegen in een ontspannen setting in de buitenlucht. Goed voor de body, en in één moeite door ook goed voor de teamgeest. Uw medewerkers
trekken enkele uren samen om, bewegen zonder er echt bij na te hoeven denken, en komen samen verfrist weer van de baan. Ofwel: vitaliteit van deze tijd!

Gezond bewegen ronden we gezellig af met gezond eten
Naast goed bewegen, is ook gezonde voeding een belangrijke pijler onder vitaliteit. Dus als uw medewerkers hun rondje Pitch&Putt hebben gedaan, nodigen wij hen uit voor een vers fruitdrankje of verantwoorde lunch of barbecue. Zo maken we met Pitch&Putt de gezonde beleving optimaal!

Uw beleid voor vitaliteit bespreken we graag met u
Raakt u als HRM manager of directie geïnspireerd om Pitch&Putt voor uw medewerkers toe te voegen als activiteit aan uw vitaliteitsbeleid? Bespreekt u dan met ons de vele mogelijkheden.

Zo kunnen wij de speeltijden bijvoorbeeld aanpassen aan de werktijden van uw medewerkers. Eveneens hebben wij bij meerafname aantrekkelijke arrangementen met een financieel
voordeel.