Familieuitje

Organiseer je een activiteit voor familie of vrienden? Pitch&Putt Golf is daar zeer geschikt voor. In groepjes van drie of vier personen speel je tegen elkaar. Zo speel je een wedstrijdvorm die voor iedereen uitdagend is, voor zowel de beginnende als actieve speler. De natuurlijk omgeving, het competitie element en de uitdagende techniek helpen je er een paar gezellige en sportieve uurtjes van te maken.

Om de beleving compleet te maken zijn er diverse arrangementen mogelijk. Op ons mooie terras, met uitzicht over de golfbaan, is het mogelijk om na een leuke ronde Pitch&Putt golf gezellig na te praten onder het genot van een hapje en een drankje. Aangevuld met een lekkere lunch, gezellige borrel, heerlijk buffet of een complete BBQ wordt het een dag om lang over na te praten.

Kun jij niet wachten op deze pitch&putt golf activiteit voor familie en vrienden en wil je vast leren hoe je het spel speelt? Klik dan hier voor een korte instructie, dan kun jij je gezelschap vertellen waar FORE voor staat.