Pitch&Putt

Wat is Pitch&Putt en hoe speel je het?

Pitch&Putt Golf is verwant aan de golfsport, maar kent ook eigen spelregels en speltechnieken. Prettig is dat iedereen de beginselen van het spel en het slaan in een paar minuten kan leren. In ieder geval genoeg voor een leuke en sportieve spelronde. Een volle ronde vraagt gemiddeld twee uur. Een goede speler kan het in minder dan drie slagen per hole, een beginner heeft meestal een paar slagen meer nodig.

Bekijk de verschillende pitch-puttarrangementen bij een baan bij jullie in de buurt
Pitch&PuttAltijd een baan bij jullie in de buurt
Pitch&PuttGroepsarrangementen en bedrijfsuitjes

Kom zoals je bent!

Iedereen kan Pitch&Putt Golf spelen, dus kom zoals je bent. Zorg wel voor sportschoenen of gewone schoenen zonder hakken en kleding waarin je je vrij kunt bewegen. Ballen, clubs en scorekaarten leen je bij de baan. Ook een korte instructie van de regels en de belangrijkste technieken zijn bij de prijs inbegrepen. Duidelijk? Dan spelen maar! Onze baan telt achttien holes. Als je dat teveel vindt, kun je ook een halve baan spelen.

Offerte op maat aanvragen

Populaire arrangementen

Barbecue

  • complete barbecue
  • Pitch&Putt golf, 9-holes of 18-holes
  • materialen en instructies
Meer informatie

Buffet

  • buffet naar keuze
  • Pitch&Putt golfspel, 9-holes of 18-holes
  • materialen en instructies
Meer informatie

Borrel

  • consumptie(s) en hapje(s)
  • Pitch&Putt golfspel, 9-holes of 18-holes
  • materialen en instructies
Meer informatie

Sportief plezier voor iedereen!

Pitch&Putt Golf is een moderne sport die overal ter wereld wordt gespeeld. Da’s niet zo gek, want het is op elk niveau spannend en uitdagend. En iedereen kan het! Pitch&Putt Golf is betaalbaar, toegankelijk en open voor iedereen. Ook als je voor het eerst speelt, is Pitch&Putt Golf geweldig leuk om te doen. Probeer het een keer. Individueel, met collega’s en vrienden, of met een groep. Je bent van harte welkom!

Offerte op maat aanvragen

Review

We zochten voor onze bedrijfsuitje een activiteit in de buitenlucht. We kwamen door een tip van vriend die met een vriendengroep uit was geweest terecht bij Pitch&Putt. Zij boden ook mooie arrangementen dus de keuze was snel gemaakt. Het werd een prachtige dag met veel sportiviteit en gezelligheid. We komen zeker terug!