Rhoon Voor jong en oud!

Rhoon Groepsarrangementen en bedrijfsuitjes

Rhoon
Rhoon

Arrangementen

Kom een ronde Pitch&Putt Golf spelen. Reserveer het Pitch&Putt Golf arrangement of maak het compleet met een uitgebreider arrangement.
Rhoon
Rhoon

Speel 9 of 18 holes

Pitch&Putt Golf is golf voor iedereen, ook zonder golfervaring. Het is een 18-holes golfbaan met korte afstanden tussen de holes.
Rhoon
Rhoon

Feestje of uitje?

Op zoek naar een sportieve en gezellige groepsactiviteit? Met Pitch&Putt Golf is het gegarandeerd een geslaagd feestje of uitje.
h

Footgolf

FootGolf/voetgolf is een combinatie van voetbal en golf! Je speelt met een voetbal en loopt, net zoals bij golf, een uitgezet parcours over de golfbaan. schiet de bal in zo min mogelijk schoten in de hole Je speelt in een groep tot max. 6 personen. Er kunnen dus meerdere teams ingezet worden (bedrijfsuitje, vereniging, enz.).Zelfs tot 120 personen! Je kan kiezen om individueel te spelen of als teams tegen elkaar (grotere groepen) te spelen.

h

Moonlight golf

Golfen in het donker? Kan dat?
Ja, natuurlijk en het is erg veel fun!

Verras je vrienden of collega’s met een unieke belevenis: Pitch & Putt Golf in het Donker! Op iedere hole zijn de afslagplaatsen en cups verlicht, Je speelt met glow-in-the-dark golfballetjes en de teamcaptain krijgt een zaklamp mee. Pitch&Putt “Moonlight” Golf is nieuw, avontuurlijk, hilarisch en onvergetelijk!
Uiteraard ook voor deze variant op Pitch&Putt geldt: geen GVB nodig dus ook super leuk voor niet-golfers.

h

Abel. Activiteiten

Kijk voor al onze activiteiten op:

www.abel-activiteiten.nl

Het leukste uitje van Rotterdam!

Leer golfen bij Pitch&Putt

Rhoon

Veelgestelde vragen

Vraag:
Is Pitch&Putt Golf voor iedereen?

Antwoord:
Pitch&Putt Golf is geschikt voor volwassenen en kinderen vanaf 8 jaar.