Senioren Sport Noord-Brabant

Pitch&Putt Golf is ook geschikt als senioren sport. In Noord-Brabant kan je plezierig bewegen bij Pitch&Putt Golf in Oirschot. Pitch&Putt Golf is een actieve sport met voldoende beweging zonder zware inspanning.

Bewegen is gezond
Voldoende beweging en sporten is goed voor de gezondheid. Wist je dat 30 minuten bewegen per dag al genoeg is voor een  gezonder leven? Met een 9-holes spelletje Pitch&Putt Golf zit je al snel aan 2 x 30 minuten beweging. Kom naar onze baanlocatie in Oirschot voor een dag(-deel) vol plezier en werk tegelijkertijd aan je gezondheid!

Gezond bezig met Pitch&Putt Golf
En bewegen hoeft zeker geen nare verplichting te zijn! Een rondje Pitch&Putt Golf is dat zeker niet. Sportief plezier voor iedereen, dat is waar Pitch&Putt Golf voor staat. Vanaf € 115,00 kan je bijvoorbeeld al een abonnement nemen om een heel jaar lang iedere ochtend onbeperkt te spelen. Op de Pitch&Putt Golfbanen hoeven geen lange afstanden gelopen te worden. De afstanden van de afslag tot aan de hole variëren tussen de 30 en de 90 meter. Plezierig bewegen dus!