Bedrijfsuitje Friesland

Home
>
Locaties
>
Koudum
>
Bedrijfsuitje Friesland

Bedrijfsuitje Friesland

Bedrijfsuitje Friesland
Vanaf
€ Op aanvraag
per persoon
Boek deze activiteit
Vanaf 10 personen
Per dagdeel
Bedrijfsuitje Friesland
Voor iedereen
Bedrijfsuitje Friesland

Op zoek naar bedrijfsuitjes in Friesland? Ontdek de veelzijdigheid en charme van deze prachtige provincie! Voeg daar een potje Pitch & Putt in Koudum aan toe, en je hebt de ideale mix voor een gezellig en ontspannen bedrijfsuitje in Friesland. Plan vandaag nog jouw ideale bedrijfsuitjes in Friesland!

De Charme van Koudum voor Bedrijfsuitjes

Koudum, gelegen in het mooie Friesland, is de perfecte plek voor een dagje uit met collega’s. Pitch & Putt, een eenvoudige vorm van golf, is hier ideaal. Het is leuk voor iedereen, of je nou nog nooit hebt gegolfd of het vaker doet. Een bedrijfsuitje naar Pitch & Putt in Koudum is zo geregeld. Het belangrijkste is een datum prikken en zorgen dat iedereen meekan. De rest, zoals de uitrusting, regelen wij voor je.

Pitch & Putt is makkelijk te leren en geweldig voor teambuilding. Het is een relaxte manier om elkaar beter te leren kennen en samen te werken, allemaal terwijl je geniet van een spelletje in de buitenlucht. Bij Pitch & Putt draait het om samenwerken en plezier hebben. Door samen te spelen, leer je elkaar op een andere manier kennen en werk je aan een goede teamgeest. Na het spel kun je bij ons heerlijk eten. Of je nu iets zoekt voor een grote groep of een klein team, er is genoeg keuze voor iedereen.We hebben verschillende arrangementen voor elk budget. Zo kun je een geweldige dag hebben zonder te veel uit te geven.

Conclusie

Een bedrijfsuitje met Pitch & Putt in Koudum is de perfecte manier om het teamgevoel te versterken in een ontspannen en gezellige sfeer. Het is eenvoudig, leuk en geschikt voor iedereen. Waar wacht je nog op? Plan je bedrijfsuitje vandaag nog!

Activiteiten die je bij ons kunt doen!