Het Streekbuffet bestaat uit:
* Salade met geitenkaas uit ‘t Woold met veldsla, rode biet en een dressing van bloemenhoning
* Salade van aardappel, droge metworst van ‘de Goed Gevulde’ begeleid door Doesburgse mosterd
* Salade van pasta met Nägelholt, gegrilde Achterhoekse groentes en Fenegriekkaas
* Salade met kalfsmuis uit Sinderen met een compote van Achterhoekse ui en croutons van speltbrood
* Vers gebakken oerbroden met kruidenboter en hangop met knoflook
*Zwigjes haas met kastanje champignons en spekjes
* Rollade van ‘de Goed Gevulde’ met een saus van gekarameliseerde rode ui
* Roulleaux van scharrelkip, gevuld met roomkaas en omwikkeld met spek
* Runderstoof met Wentersch dubbel, zilverui en ontbijtkoek
* Aardappeltaartje met oude kaas
* Ratatouille van vergeten groenten