Culinair genieten

Home
>
Locaties
>
Oirschot
>
Culinair genieten

Proef het leven!

Culinair genieten
Vanaf
€ 6.50
per persoon
Boek deze activiteit
v.a. 1 persoon
n.v.t.
Culinair genieten
Alle leeftijden
Proef het leven!

Pitch & Putt golf Oirschot is onderdeel van KOMAEN. Hierdoor is het mogelijk om je activiteit te combineren met een hapje & drankje: want wij bieden alles onder één dak aan! Hieronder vind je enkele mogelijkheden om een dag compleet te maken. Zowel voor kleine als grote groepen.

 

Lunch, diner & borrel

Variërend en vernieuwd: zo kunnen wij onze menukaart het beste omschrijven. Onze koks zijn namelijk altijd bezig met het perfectioneren en innoveren van onze gerechten. Er wordt veel aandacht besteed aan de bereiding, presentatie en product eerlijkheid: wij streven ernaar om onze producten (waar mogelijk) lokaal in te kopen. Al deze waardes resulteren in overheerlijke vis-, vlees- en vegetarische gerechten.

 

Honger gekregen? Check dan onze menukaart.

 

Barbecueën

Schort om, tangen klaar en we voelen onszelf direct een echte ‘grillmeister’! Gezellig met zijn alle rondom de barbecue genieten van verschillende soorten vlees, vis en vegetarische producten. Een informele manier van tafelen die voornamelijk in het voorjaar en in de zomer populair is. Echter, bij ons kan je ook gewoon op regenachtige of koudere dagen in de zaal barbecueën. Je geniet dus heel het jaar door van deze culinaire activiteit! Let wel op: barbecueën is mogelijk v.a. 8 personen!

 

Bekijk nu al onze barbecue mogelijkheden.

 

Groepslunch

Ben je met een groep en wil je gezamenlijk lunchen? Dan zijn er verschillende mogelijkheden! Zo serveren wij een smaakvolle Oirschotse broodlunch (extra bourgondisch ook mogelijk), een shared lunch of een 12-uurtje. Dit zijn slecht enkele arrangementen welke wij buiten onze lunchkaart aanbieden.

 

Kijk voor de exacte invulling in onze inspiratiegids.

 

Tuk-Tuk Streetfoodfestival

We hebben iets nieuws bij KOMAEN: het Tuk-Tuk Streetfoodfestival! Een festival waarbij je, samen met alle gasten, geniet van verschillende kraampjes en culinaire thema’s. Hierbij draait het zowel om het eten als de sfeer. Want de kraampjes zorgen ervoor dat het terras & de zaal direct voorzien zijn van enkele blikvangers. Je waant je even op een foodmarket waarbij je de verschillende keukens ruikt en onze chefs live in actie ziet.

 

Het Tuk-Tuk Streetfoodfestival is te boeken vanaf 50 personen. Het geeft vooral extra sfeer aan een bedrijfsuitje, bruiloft, teamdag of speciale gelegenheid (jubileum). Wil je meer informatie? Neem dan contact op met onze collega Dorien!

 

Een tal van culinaire mogelijkheden

Ongeacht de gelegenheid: een culinair hoogstandje doet het altijd goed. Maar wat moet je kiezen? Om de keuzestress te verminderen hebben wij al onze mogelijkheden gebundeld in een speciale inspiratiegids

Activiteiten die je bij ons kunt doen!