Pitch & Putt Golf

Home
>
Locaties
>
Oirschot
>
Pitch & Putt Golf

Pitch & Putt Golf

Pitch & Putt Golf
Vanaf
€ 15,50
per persoon
Boek deze activiteit
1 - 90 personen
1.5 of 2.5 uur
Pitch&Putt Golf
v.a. 8 jaar

Uniek in Noord-Brabant

Pitch & Putt is hot! En dat snappen wij ook wel. Het is namelijk een originele en leuke activiteit die door iedereen gedaan kan worden. Het spelletje speelt zich af op een golfbaan waarbij de holes korter en kleiner zijn. Hierdoor is deze activiteit geschikt voor  alle leeftijden: zowel met als zonder golfervaring.

 

Spannend en uitdagend

Pitch & Putt is op elk niveau spannend en uitdagend: iedereen kan het! Pitch & Putt Golf is opgezet als een publiekssport en daarom betaalbaar, toegankelijk en open voor iedereen. Ook als je voor het eerst speelt is het geweldig leuk om te doen. Onze baan telt 18-holes (duurt circa 2.5 uur), maar je hebt ook de keuze om 9-holes (duurt circa 1.5 uur) te spelen. Probeer het een keer individueel, met collega’s, vrienden of een groep: je bent van harte welkom!

Door enkele obstakels zoals heuvels, bunkers en water zit er veel uitdaging in de baan. Hierdoor is de baan ook voor de gevorderde speler geschikt om kort spel te oefenen. Voor deze activiteit is er geen Handicap 54(GVB) vereist.

 

Het is mogelijk om 9 holes of 18 holes te spelen. 

 

9 Holes Pitch & Putt | €15,50 p.p.
18 Holes Pitch & Putt | €19,50 p.p.

 

Kom zoals je bent

Iedereen kan Pitch & Putt Golf spelen, dus kom zoals je bent. Zorg wel voor sportschoenen (zonder noppen) of gewone schoenen (zonder hakken) en kleding waarin je jezelf vrij kunt bewegen. Ballen, clubs en scorekaarten leen je kosteloos bij de baan. Ook een korte instructie van de regels en een uitleg van de belangrijkste technieken zit bij de prijs inbegrepen. Duidelijk? Spelen maar!

 

Zakelijk & Recreatief

Organiseer je een activiteit voor medewerkers, familie of vrienden? Als de groep groter is, speel je een uitdagende spelvorm (Texas scramble) waarin je het in teams tegen elkaar opneemt. In groepjes van gemiddeld 4 personen gaan jullie de strijd met elkaar aan. De spelvorm is uitermate geschikt om kennis te maken met golf, maar draagt ook bij aan de sfeer en hilariteit.

 

Om je beleving compleet te maken adviseren wij om een rondje golf te combineren met een hapje, drankje en/of andere activiteit. Doordat wij beschikken over een dinercafé, zalencentrum en ruim terrein is het mogelijk om voor uiteenlopende groepen aan de wensen te voldoen.

Activiteiten die je bij ons kunt doen!