Bubbelvoetbal

Home
>
Locaties
>
Oirschot
>
Bubbelvoetbal

Bubbelvoetbal

Bubbelvoetbal
Vanaf
€ 19,50 p.p.
per persoon
Boek deze activiteit
Vanaf 15 personen
1 uur
Bubbelvoetbal
Vanaf 10 jaar

Boem Is Ho? Vandaag Niet!

Bubbel voetbal, ook wel bekend als bubble football is een leuke en intensieve activiteit die zeer geschikt is voor een vriendendag, familiedag of bedrijfsuitje. Bubbel voetbal wordt gespeeld in twee teams op een klein veldje en het doel is natuurlijk om de tegenstander uit te schakelen. Of je dat doet door te scoren of door elkaar om te duwen mag je zelf weten. Tip! Dat laatste is veel grappiger.

 

Team Tegen Team

Bij bubbel voetbal speel je in twee teams tegen elkaar! Onder begeleiding van onze scheidsrechter kun je in een toernooivorm de strijd aangaan met elkaar. Er kunnen maximaal 4 teams gemaakt worden van maximaal 7 personen en daardoor is dit knotsgekke spel geschikt voor 28 personen.

 

De Mogelijkheden

  • Duur: 1 uur
  • Prijs: € 19.50 p.p
  • Minimaal aantal personen: 15
  • Belangrijk om te weten: bubbelvoetbal is alleen te boeken i.c.m. een andere activiteit of culinaire invulling (lunch, diner, barbecue of dergelijke).

 

Na afloop kun je genieten van een welverdiend koud drankje op ons terras of in het dinercafé. Ben je met een grotere groep? Geen probleem! Neem contact met ons op, dan gaan we samen kijken naar de mogelijkheden en dan zorgen we voor een uitdagend en gezellig programma.

Activiteiten die je bij ons kunt doen!