Jongens tegen de Meisjes

Home
>
Locaties
>
Oirschot
>
Jongens tegen de Meisjes

Jongens tegen de meisjes

Jongens tegen de Meisjes
Vanaf
€ 5,50
per persoon
Boek deze activiteit
Vanaf 15 personen
1.5 uur
Battle of the sexes
Vanaf 12 jaar

Een Rechtstreekse Confrontatie

Denk goed na voordat je ja zegt op deze activiteit: als de spelshow eenmaal is begonnen is er namelijk geen weg meer terug! Want in 1.5 uur tijd wordt de strijd der strijden gestreden. En na afloop moet een team zich toch in hun meerdere herkennen… Dan is het voor eens en altijd duidelijk welk geslacht daadwerkelijk slimmer is: jongens of de meisjes. 

 

Hoe Werkt Het?

Een strijd zo heftig moet onder professionele begeleiding staan om eerlijk te verlopen. En daar zijn onze presentatoren uitermate voor geschikt! Tijdens jullie spelshow vergeten ze voor even hun eigen geslacht en staan ze neutraal in het midden. Tijdens de enerverende show van circa 1.5 uur legt onze presentator jullie het vuur aan de schenen. Hoe hij/zij dat doet? Met verschillende rondes zoals het letterpakkenspel, algemene kennis, mannen/vrouwen vragen, schattingsvragen en natuurlijk ook met vragen waardoor de oortjes iets roder worden.

 

De Mogelijkheden

Groepen tot 50 personen – € 255,- per spel
Groepen groter dan 50 personen – € 305,- per spel

 

Aan het einde van het spel is er altijd één winnaar. En die winnaars winnen een hele grote prijs: de rest van hun leven mogen ze zeggen dat ze daadwerkelijk het slimmere geslacht zijn.

Activiteiten die je bij ons kunt doen!